Barçın Sporda İndirim!

Spor ayakkabı, tekstil ve spor aksesuarları alanında 20 mağazasıyla hizmet veren Barçın Spor, ürünlerini 2 yıldır online olarakta Barcin.com‘ da satışa sunuyor ve online alışverişlerde de indirimler sağlıyor. Barcin.com’da Adidas, Nike, Puma, Reebok, Onitsuka Tiger, Asics, New Balance, Lotto, Diadora, Lacoste, Converse gibi dünyaca ünlü birçok markayı bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra kendi markası olan BarcinBASICS ürünlerini de satışa sunuyorlar.

Ayrıca şuanda devam eden süper bir kampanyalarıda mevcut! Adidas, Nike, Puma, Onitsuka Tiger spor ayakkabı, tekstil ve aksesuarlarda %50’ye varan indirimler ile Barcin.com’dan alışveriş yapabilirsiniz. Barcin.com’da 1 Şubat’ta başlayan indirim kampanyası koşu, yürüyüş, futbol, basketbol ayakkabılarından, profesyonel ürünlere, tekstil ürünlerinden, fitness ve spor ekipmanlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor ve stoklarla sınırlı. Üstelik 99 tl üzerindeki alışverişleriniz de UPS Kargo ile ücretsiz gönderiyorlar.. Satın aldığınız ürünün bedeninde bir sorun yaşadığınızda, ya da ürünü beğenmemeniz durumunda yapacağınız iade ve değişim süreçlerinin tamamı ücretsizmiş! Ayrıca BarcinBlog.com‘dan spor ile ilgili haberleri ve Barçın Spor’un kampanyalarını ve haberlerini takip edebilirsiniz.

Sevgililer Günü yaklaşıyorken kampanya bitmeden sevgiliniz için güzel bir spor ayakkabı, eşofman takımı, spor yağmurluk veya sevdiği spor ile ilgili birşeyler alabilirsiniz bence. Ayrıca Barcin.com’daki %50’ye varan indirimdende faydalanmış olursunuz. Barcin.com’a buradan bakabilirsiniz..

1 Cevap

  1. Evren 09/02/2011

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.