Bir Okuruma 2 Adet CHANEL Marka Oje Hediye !

Evet kızlar, yalan dolan değil, bir okuruma 2 adet CHANEL oje hediye ediyorum ! Malum bir önceki hediye girişimimde ekonomik sebeplerden dolayı maddi olarak pek değerli bir hediye seçememiştim. Fakat o hediye girişimim sayesinde çok yakınımdaki birisi bana destek oldu ve sizlere CHANEL’ın 2 adet ojesini hediye etme fırsatı elime geçti.

Umarım bu hediyeyi beğenirsiniz 🙂 Koşulları diadermine kremi çekilişinden aynen aktarıyorum. Bu arada diadermine krem çekilişi de devam ediyor, buradan ona da katılabilirsiniz.

Hediyeyi nasıl kazanacaksınız ?

Hediyeyi kazanmak için tek yapmanız gereken, Modakolik’in Facebook sayfasını ve Twitter sayfasını beğenmeniz ardından da bu sayfanın altına yorum yazmanız. Yorumlarınızı yazarken lütfen Facebook Yorum Aracını kullanın yada alttaki yorum bölümüne aktif olarak kullandığınız e-mail adreslerinizi yazın çünkü sizinle Facebook hesabınızdan yada e-mail aracılığı ile iletişime geçilecektir.

NOT: Bu yazıyı değil, aşağıdaki linklere tıklayıp, açılan sayfayı beğenmeniz gerekmektedir !

Facebook: http://www.facebook.com/ModaKoLiK

Twitter: http://twitter.com/ModaKolik

Çekiliş Nası Olacak ?

Bu yazının altında bulunan önce Facebook sonra site yorumları olacak şekilde tek tek sıralanacak. Random.org üzerinden çekiliş sonunda yapılan yorum sayısına göre rastgele bir sayı seçtireceğim. Çıkan numara, yorum numarası olacak ve o kişi ile irtibata geçip hediyesini kargo ücretini ödeyerek göndereceğim. Yani hediyeyi almak için kargo ücreti ödemeyeceksiniz, adı üstünde hediye 🙂

Kazanan kişi, Facebook ve Twitter hesabını beğenmemiş/takip etmemiş ise yedek yarışmacı için ikinci bir çekiliş yapabilirim.

Hepinize bol şans diliyorum 🙂

 

7 Yorum

  1. didem 12/12/2011
  2. İlkay 13/12/2011
  3. undenied 13/12/2011
  4. Fatmagül Yaşar 13/12/2011
  5. Betül 15/12/2011
  6. buse 16/12/2011
  7. Pınar 19/12/2011

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.