Gün Keyifsizse Eğer..

Soğuktan dışarı çıkmaya üşendiğiniz, elinize kumandayı alıp sürekli zap yaptığınız, ne yapsanız yaramıcakmış gibi gelen kötü günlerden biri… Herkesin mutlaka oluyor böyle günleri ama gün keyifsizse eğer keyifli yapmak yine sizin elinizde:) Film arşivinizden en beğendiğiniz filmi seçip, veya takip etmekten hoşlandığınız günü unutturacak keyifli bir dizi açıp şöyle lezzetli bir sıcacık sahlep veya sıcak çikolata eşliğinde günü keyifli hale getirmenizi öneririm. Yanında da tabiki kurabiyeler =) Ben yaptım çok iyi geliyor..

Canınız film izlemek istemiyorsa evden çıkmadan alışveriş keyfini yaşayın derim ben en güzel terapidir bence alışveriş. Ya alışveriş sitelerini açıp bir kaç parça alın yada bloglardan moda haberleri içine dalın.. Kendinizi modaya kaptırmak zamanı unutturur emin olun.

Son olarak önerimde, kesinlikle heyecanlı, akıcı bir kitap! Zamanı unutturup, insanı kendi dünyasına çeken okudukça merak edilen bir kitap bulun ve böyle günlerde elinizden düşürmeyin. Vakit geçirmek için moda dergileride süper gider.. Bunlar benim önerilerim yada yaptıklarım diyelim (:

 

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.