Yağmur Çizmeleri

Sonbahar gelince aniden bastıran yağmura karşı hep hazırlık yakalanırız. Sırılsıklam oluruz, o yetmezmiş gibi ayaklarımız donar. İşte bu yüzden alışverişte bakılan bir ihtiyacımız da yağmur çizmeleri oldu artık. Hem yağmurda rahat ettirmesi, hem de renk renk modelleriyle gittikçe yayılıyor bu trend. Hunter, Evercreatures, Coach ve Chooka gibi yağmur çizmeleriyle ünlü olan markaların yanı sıra artık diğer markalar da yağmur botları üretmeye başladı. Sonbaharın o gri gününde rengarenk bir çizme giymek size de iyi gelecektir bence.

Yağmur botu bakıyorsanız, Nine West, Twigy, Havaianas, Hummel, Hunter, Burberry gibi markalara bakabilirsiniz. Benim birkaç favorim var elbet ama bu sezon Tommy’nin modellerini de çok beğendim.

Evet üstteki siyah Hunter’a bende bayılıyorum! Regent Grosvenor.. =) Geçen sezondan beri favorim o! Ve favorilerime yeni eklenen alttaki kahverengi Hunter modeli.. İkisini de çok sevdim.

 

Twigy, hem model çeşitliliği açısından gayet iyi, hem de fiyat olarak çok fazla değil.

Hummel’lar rengarenk modelleriyle insanın içini açıyor resmen.

Böyle renkli, şirin, desenli şeyler istiyorum diyorsanız da, Chooka, Evercreatures, Twigy ve Havaianas gibi markalara bakabilirsiniz. Havaianas’ları Boyner mağazalarında bulabilirsiniz.

diğer modellere galeriden bakabilirsiniz..

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.