Londra Moda Haftası 2015 Sokak Stilleri

Two members of the catering crew carry trays of popcorn as they wait for guests to arrive during London Fashion Week in London, Britain September 18, 2015. REUTERS/Suzanne Plunkett

Moda Haftalarının üzerinden biraz zaman geçsede sokak stillerini yazmayı es geçmek istemiyorum. Bu yüzden Londra Moda Haftası ile devam ediyorum. 2016 ilkbahar yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı Londra Moda Haftası, Soho’da düzenlendi. Birçok ünlü marka koleksiyonlarını sunarken sokak stilleride önümüzdeki sezona dair ipuçları verdi.

londonfw-08

Uzun, bol kesim kabanlar öne çıkarken,  bu tarz kabanların omuz üzerinde kullanılması dikkat çekiyor. Uzun kaban modelleri birçok desende ve modelde kullanılıyor. Bu tarzı yakalamak için önemli olan bol kesim, bileklerinize kadar uzun bir kaban tercih etmeniz ve bu kabanı gerektiğinde omuz üzerinde kullanmanız.

londonfw-11

londonfw-10

Londra Moda Haftası sokak stillerinde öne çıkan diğer trend ise kesinlikle kürkler. Kürk kabanlar, kürk yaka detayları, mini kürk montlar kesinlikle sokak modasının kazananı olmuş.

londonfw-18

londonfw-05

londonfw-12

londonfw-22

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.