2010 2011 trendleri yazıları..

Siyah Dantelin Şıklığı

Trend haberi yazımda belirttiğim gibi bu sezonun en iddialı trendlerinden biri de dantel olacak.. Danteli bu yıl ayakkabılardan, çantalara, taytlara hatta kolye, küpe gibi aksesuarlarda bile küçük ayrıntılar olarak görebiliyoruz. Dantellerde en çok tercih edilen renkte şüphesizki siyahtır. Siyahın şıklığı dantelde bir başka ortaya çıkıyor bana göre.. Dantel detaylarında podyumlarda da öne çıkan renk siyah oldu.

2011′in Trendleri

70’ler Trendi- Bol paça pantolonlarla, vintage görünümlü bluzler ile, yüksek bel etek,şort ve pantolonlar ile 70lere dönüş yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor.. Minimalizm Trendi- 2011’de minimalizm rüzgarı esecek gibi görünüyor sadelik ve karmaşadan uzak anlamlarını ifade eden minimalizm kelimesi modada da aynı amacı ön plana çıkartıyor. Gerek kesimlerde olsun, gerek renklerde olsun fazla karmaşaya girmeden basit bir şekilde tasarlanıyor kıyafetler. Bu akımı birçok markanın kataloglarında …

Trend: Pelerin Zamanı

Bu sezon birçok markanın katalogunda yer alan pelerinler, bu sezonun trendleri arasında. Bu sıralar ünlüler de genelde pelerin kullanmayı tercih ediyorlar. Pelerinin, giyildiği zaman küçük kız havası yaratmasındanmıdır bilmiyorum pelerini oldukça şirin buluyorum. Pelerin severler için iyi olan şey ise bu sezon birçok model bulmak mümkün. Uzun palto modelinde veya mini modelleri ve renk renk değişik seçenekleri var..

Stil İpucu

Deri şortun üzerine giyeceğiniz salaş mini bir triko ile yaratacağınız rahat bir kombinle değişik bir tarz yakalayabilirsiniz. Akşam dışarı çıkarken, yüksek bel bir uzun eteğin üzerine giyilen transparan bir bluz ile de çok şık görüneceksiniz.

Boyfriend Coat

Boyfriend jeans, boyfriend ceket ve boyfriend gömleklerinden sonra şimdilerde boyfriend montlar bu sezonun trendleri arasında. Modanın öncü markaları Kenzo, Chloe, Vanessa Bruno defilelerinde boyfriend montları gördüktükten sonra, Topshop, Zara, H&M gibi markalarda bu trendi koleksiyonlarına eklemeye başladılar. Sizde bu trendi yakalamak için bir tane boyfriend mont edinebilirsiniz. Bu trend, boyfriend jeanler veya ceketler kadar tutarmı dersiniz?