2012 kış koleksiyonları yazıları..

Christian Dior 2012 Pre-Fall

  Christian Dior 2012 Pre-Fall koleksiyonuna bayıldım. Kıyafetlerin zarifliğine, şıklığına hayran kaldım. Maxi etek ve elbiselerin havası, kalem eteklerin şıklığı, etek ceket takımlar, mini balon etekler harika görünüyor. Siyah, füme, kahverengi gibi koyu tonların yanında, elektrik mavisi, fuşyalar, bordolar koleksiyona canlılık katarken şeftali pembesi, pudra tonları ve beyazlarda romantik bir hava vermiş.

Stella McCartney 2012 Kış Koleksiyonu

  2012 Kış koleksiyonlarından devam ediyoruz. 2012’de neler moda, bunlarında ipuçlarını alıyoruz. Stella McCartney koleksiyonunda, siyah, kobalt mavisi, beyaz, gri ve füme tonları bulunuyor. Etekler genelde diz altı boy ve ceket etek takımlarıda sıkça kullanılmış. Ayrıca bu senenin bir diğer modası tek renk giyinme trendide uygulanmış. Bu sene hardal sarısı bir jean üzerine ne renk giysem diye düşünmeyin aynı tonda bir triko giyerek dışarı çıkabilirsiniz. …

Burberry Prorsum 2012 Kış Koleksiyonu

Burberry Prorsum, 2012 kış koleksiyonunda yine ingiliz şıklığı göze çarpıyor. Kalem etek, trençkot, ispanyol paça pantolon, kürk detayları ve deri eldivenler koleksiyonda dikkat çeken parçalar. Genellikle bordo, füme, zeytin yeşili, hardal sarısı renkleri kullanılmış. Koleksiyonda, uzun elbiseler de bulunuyor. Zeytin yeşili elbiseyi çok beğendim.