2012 yaz makyaj trendleri yazıları..

Chanel 2012 Yaz Makyaj Koleksiyonu

Markaların bahar koleksiyonlarını inceleyip beğenip, hemen çantaya attıktan sonra sırada yaz koleksiyonları var tabiki.. Yaz koleksiyonunu tanıtan markalardan biride Chanel, bakalım 2012 yaz koleksiyonunda hangi renkler varmış. Renk paletlerinden gördüğüm kadarıyla, mercan rengi ve pembeler ağırlıkta. Ojelerde ise vazgeçilmezimiz kırmızı ve sedefli renkler bulunuyor. Ürünlerin daha büyük resimlerine galeriden bakabilirsiniz..

Nars 2012 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu

Nars 2012 ilkbahar koleksiyonunda tüm renkler var. Kırmızıdan elektrik mavisine, bordoya, mora ve hardal sarısına kadar bir çok renk bulunuyor. Modelde kullanılan mavi rengini çok beğendim. Daha öncede 2012 makyaj trendlerinde gözlerde okyanus renkleri etkisini yazmıştım. Nars’ın koleksiyonunda, ruj renkleri biraz daha koyu tonlarda tercih edilmiş. Oje renginede bayıldığımı söylemeliyim! Ürünleri daha yakından incelemek isterseniz galeriye bakın.

Dior 2012 İlkbahar Makyaj Koleksiyonu

2012 ilkbaharı için makyaj trendleri ve markaların makyaj koleksiyonlarını görüyoruz.. Bu soğuk günlerde bahar haberleri içimi açıyor. 🙂 Dior 2012 ilkbahar koleksiyonunda lilaya vurgu yapılmış. Far paletlerinde yine lila ve mor, yeşil tonları dikkat çekiyor. Oje renklerinde ise, lila ve açık su yeşili görüyoruz. Modeldeki oje rengi çok güzel durmuş.