Londra Moda Haftasından Ünlüler

Londra Moda haftasında ünlülerin görüntülerini yazmakta biraz geç kaldım ama yinede bakalım kimler ne giymiş. Benim en beğendiğim isimler, Olivia Palermo ve Alexa Chung oldu. Olivia Palermo’nun özellikle üstteki beyaz kürklü kombinini çok beğendim. Fotoğraflardan görüldüğü gibi, Olivia Palermo çiçek deseni, ispanyol paça jean ve ceket tercih eden ünlülerden..

Alexa Chung’ın bütün stilleri çok çok hoşuma gitti. Özellikle bordo pantolonu ve camel rengi kabanıyla oluşturduğu kombin harika olmuş.

Londra Burberry defilesinde giydiği baykuş desenli Burberry kazağı ile Kate Bosworth, dikkat çeken ünlülerden biriydi. Kazağı ve stilindeki uyumu çok hoş görünüyor. Ayrıca baykuş desenlerine bayıldığımı da belirteyim.

Poppy Delevigne’de Londra moda haftasında en çok görüntülenen ünlülerden biri. Onunda her stiline bayıldım. Ama favorim deri pantolon ve pudra rengi ceketile oluşturduğu stili. Deri pantolonları çok beğeniyorum ve ceketle de çok güzel duruyorlar. Ayrıca Burberry defilesinde giydiği midi kloş eteği ve uzun trençkotuyla da şık görünüyor.

Rosie Huntington-Whiteley, Burberry defilesinde giydiği ispanyol paça pantolonu ve mini kabanı ile çok güzel görünüyor. Pantolonunu ve rengini çok beğendim.

Diğer ünlülere bakmak için galeriye tıklayın..

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.