Golden Globes 2015 Kırmızı Halı

Ödül törenlerini kim sevmez! Ödül töreni heyecanı başkadır, orada olup o atmosferi hissetmesekte koltuğa oturup izlerken bile o heyecanı yaşarız. Kimin ödül alacağı her zaman merak edilir. Tabi ki ödül töreni öncesi kırmızı halıyı söylememe gerek yok bile.. 11 Ocak 2015’te ‘ahh keşke bende olsaydım’ dedirtecek bir törenle Altın Küre Ödülleri sahiplerine ulaştı sonunda.

goldenglobes-02

Bu sene Golden Globes’da kırmızı halıyı yıkıp geçen isim Emma Stone oldu. Lanvin marka tulumu ile farklı bir tercih yaparak klasiklerden sıkılan bizler için bir ‘ooh bee’ dedirtti. Christian louboutin ayakkabılarına tabiki bayıldım! Söylememe gerek yok bile 🙂 Emma Stone’u her zaman beğenmişimdir ve beni yanıltmadı bu seferde..

goldenglobes-04

Diğer beğendiğim isim ise Dakota Johnson oldu. Kendisine bir türlü ısınamasamda (bunda sevgili Jamie Dornan ile koca bir film çekmesinin etkisi olabilir tabi:D) elbisesini beğendiğimi inkar edemeyeceğim. Chanel Couture elbisesi ve Rouwolf portföy çantası ile şık görünüyor kesinlikle.

goldenglobes-01

Beğendiğim isimlerden biri de Narciso Rodriguez tercihi ile Lorde oldu. Yine risk alarak farklı bir tercih yapmış isimlerden biri. Bence başarılı bir seçim. Kırmızı halıya yakışmamış diyenlerden değilim kesinlikle. Artık klasik elbiseler yerine farklı şeyler görelim diyenlerdenim.

goldenglobes-20

Ve Jennifer Lopez, kırmızı halıda genelde ışıltı, parıltı ve kendini göstermeyi seven starımız yine bol pırıltılı bir tercih yapmış. Fakat bu sefer başarılı bir seçim olmuş. Zuhair Murad elbisesi içinde şık ve seksi görünüyor.

goldenglobes-07

Kırmızı halıda beyaz elbiseleri seviyorum galiba.. Kate Hudson’ın Atelier Versace elbisesini de beğendim. Zarif bir seçim olmuş.

goldenglobes-13

Şarkılarını sevsemde tarzını hiç sevmediğim Lana Del Rey, kırmızı halıda da tamamen rüküş. Gecelik gibi parlayan o elbise, o renk, o saçlar kesinlikle olmamış.

goldenglobes-23

Katie Holmes’ı oldum olası düzgün bir kıyafetle görmedim sanırım. Kırmızı halıda tercih ettiği Marchesa elbisesi de maalesef olmamış. Elbisenin rengine diyecek bir lafım yok..

goldenglobes-18

Keira Knightley kırmızı halıda beni hayal kırıklığına uğratan isimlerden biri. Kelebek börtü böcek desenli Chanel elbisesi kırmızı halıya hiç ama hiç olmamış. Hamilelikten dolayı hormon dengesizliğinden kafasının karıştığını varsayıyorum.. 🙂

Gecede ödül alan isimleri de verdikten sonra bu uzun yazıya nokta koyalım artık. Galeriden farklı isimler ve kıyafetlerini görebilirsiniz..

En İyi Film (Drama): “Boyhood”

En İyi Film (Müzikal ve Komedi): “The Grand Budapest Hotel”

En İyi Erkek Oyuncu (Drama): Eddie Redmayne, “The Theory of Everything”

En İyi Kadın Oyuncu (Drama): Julianne Moore, “Still Alice”

En İyi Erkek Oyuncu (Müzikal ve Komedi): Michael Keaton, “Birdman”

En İyi Kadın Oyuncu (Müzkal ve Komedi): Amy Adams, “Big Eyes”

En İyi Yönetmen: Richard Linklater, “Boyhood”

En İyi Senraryo: “Birdman”

En İyi Animasyon Filmi: “How to Train Your Dragon 2”

En İyi Yabancı Film: “Leviathan”, Rusya

En İyi TV Dizisi (Drama): “The Affair”

En İyi Kadın Oyuncu (TV Dizisi-Drama): Ruth Wilson “The Affair”

En İyi Erkek Oyuncu (TV Dizisi-Drama): Kevin Spacey, “House of Cards”

En İyi TV Dizisi (Müzikal ve Komedi): “Transparent”

En İyi Kadın Oyuncu (TV Dizisi-Müzikal ve Komedi): Gina Rodriguez, “Jane The Virgin”

En İyi Erkek Oyuncu (TV Dizisi-Müzikal ve Komedi): Jeffrey Tambor, “Transparent”

En İyi TV Filmi ve Mini-Dizi: “Fargo”

En İyi Kadın Oyuncu (TV Filmi ve Mini-Dizi): Maggie Gyllenhaal, “The Honorable Woman”

En İyi Erkek Oyuncu (TV Filmi ve Mini-Dizi): Billy Bob Thornton, “Fargo”

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.