Trend: Saç Küpesi Modelleri [Hair Rings]

Çok uzun zamandır yeni yazılar ve yeni moda haberleri paylaşamıyordum. Bazı önemli ve mutlu sebeplerim vardı tabii. 🙂 Belki daha sonra evlilik hazırlıkları hakkındaki tecrübelerimi de sizlerle paylaşırım. Şimdi tekrardan geri dönme zamanı ve modadan haberler paylaşma zamanı. İlk olarak yeni bir trend olan saç küpeleri ile başlayayım ve saç küpesi modelleri paylaşayım.

Saç küpeleri çok yeni bir akım olmasa da, yeni yeni popülerleşmeye başlıyor. Özellikle yazın bu trend daha çok yükseliyor ve saçlarda çeşit çeşit saç halkaları boy gösteriyor. Deniz kenarında, yaz akşamı gezmelerinde veya hafta sonu stillerinde… Saç küpelerini her an, her tarz kıyafetinizle kombinleyebilirsiniz. En güzel tarafı da ne kadar çok isterseniz o kadar takın, farklı stiller yaratın ve kendinize göre özgürce saç modelleri yapın. Özellikle yazın kullanılır dedim ama, tabii ki kışın da çok fazla kullanılıyorlar. Kışın da şapkalarınızla birlikte kullanarak kendinize özel stiller yaratabilirsiniz.

Saç küpelerini birçok değişik stilde kullanabilirsin. Yaratıcılığını kullanıp farklı küpe modelleri ve farklı saç modelleri ile oluşturduğun şık stiller ile her zaman şık olabilirsin. Farklı stillerde yapılmış harika saç küpeleri için aşağıdaki örneklere bakmaya devam edin…

Saç Küpesi Modelleri

saç küpesi modelleri

Saç küpeleri, normal küpelerden biraz farklı olduğu için kulakta kullanılma ihtimali pek yok. Saç küpelerinin klipsleri biraz daha kısa ve kulak küpesi olarak kullanılamıyorlar. Düz saç modellerinden düşme ihtimalleri olduğu için saç küpeleri, en çok örgülerde kullanılıyor. Bu örnekte olduğu gibi yandan örgü yaptığınız saçınıza rasgele taktığınız büyüklü küçüklü saç küpeleri ile çok şık bir saç stili yaratabilirsiniz.

saç küpeleri modelleri

Sadece basit bir şekilde ördüğünüz saçınıza ekleyeceğiniz saç küpeleri, saç modelinizi çok şık bir hale getirir. Eğer sade bir stil istiyorsanız birkaç tane, daha salaş ve dağınık bir model istiyorsanız da daha fazla sayıda saç küpesi takabilirsiniz. Gördüğünüz gibi sadece düz halkalar değil, halkaların ucuna eklenmiş minik objeler de oldukça güzel duruyor.

Saç küpesi modelleri

Topuz yaptığınız saçınızın altına sırayla dizdiğiniz saç küpeleri harika bir stil oluşturur. İsterseniz topuzunuzun içine isterseniz de alttan ördüğünüz örgüye saç küpelerini takın. İki şekilde de farklı ve modern bir stil oluşturacağınızdan şüpheniz olmasın.

saç küpesi modelleri

Bu örnekte de gördüğünüz gibi aşağıdan toplanan salaş bir topuzun içine yerleştirilen saç küpeleri, modern ve elegant bir stil oluşturmuş. Saç küpelerini çok beğeniyorsanız fakat sade bir şekilde kullanmak istiyorsanız, bu tarzdaki bir örnekten ilham alabilirsiniz.

saç küpesi modelleri

Veya açık bıraktığınız saçınızın yandan bir bölümünü örgü yapıp, saç küpeleri ile sade bir şekilde süsleyebilirsiniz. Bu tarz da, saç küpelerinin sade ve minimal şekilde kullanımlarına bir örnek olsun.

saç küpesi modelleri

 

saç küpesi modelleri

1 Cevap

  1. canan 06/01/2018

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.