2011 kış modası yazıları..

2011′in Trendleri

70’ler Trendi- Bol paça pantolonlarla, vintage görünümlü bluzler ile, yüksek bel etek,şort ve pantolonlar ile 70lere dönüş yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor.. Minimalizm Trendi- 2011’de minimalizm rüzgarı esecek gibi görünüyor sadelik ve karmaşadan uzak anlamlarını ifade eden minimalizm kelimesi modada da aynı amacı ön plana çıkartıyor. Gerek kesimlerde olsun, gerek renklerde olsun fazla karmaşaya girmeden basit bir şekilde tasarlanıyor kıyafetler. Bu akımı birçok markanın kataloglarında …

1 Jean 3 Farklı Tarz

Gardrobumuzdaki kıyafetleri daha kullanışlı bir şekilde giymeyi isteriz.. Alırken biraz dikkat etmek gerekir tabi ama konu alışveriş olunca düşünmeye pek vakit kalmaz bilirim elimize geçeni alırız. 🙂 Durum böyle olunca biryere gidilirken neyi nasıl giysem diye gardrobun önünde geçirilen dakikalar birbirini izler.. Bu durumdan aklıma gelen bir fikirle 1 parça kıyafeti nasıl ve nelerle tamamlayabiliriz dedim ve sizede faydası olmasını umut ederek paylaşmak istedim..

Trend Alarm: Dantel

2010 2011 kışının vazgeçilmez trendlerinden biri de dantel. Dantel detayı etek, elbise ve bluzlarda hatta bu sezon ayakkabı ve çantalarda bile kullanılıyor. Birçok ünlü markanın koleksiyonlarında dantel oldukça ön planda. Sizde danteli gardrobunuzda mutlaka bulundurun. Dantel trendini yakalamak için bluzlarınızın yakasına, eteklerinizin ucuna bulduğunuz dantel parçalarını dikebilirsiniz.