2010-2011 sonbahar kış yazıları..

Kışın Ne Giysem?

Kış aylarında yağmur, çamur, kar derken ne giyeceğimi seçmek her zaman zor olur benim için. Birde sabahları soğuktan üşenme durumum var tabi. =) Sizde benim gibi kışın ne giysem diye düşünüyorsanız bu kombinlerden ilham alabilirsiniz. Renk, desen, kumaş şekillerine göre sizde gardrobunuzdan bu tarz kombinler yaratabilirsiniz. Bol ilhamlar 😉 Diğer kombinleri yazının devamında bulabilirsiniz..

Trend Alarm: Dantel

2010 2011 kışının vazgeçilmez trendlerinden biri de dantel. Dantel detayı etek, elbise ve bluzlarda hatta bu sezon ayakkabı ve çantalarda bile kullanılıyor. Birçok ünlü markanın koleksiyonlarında dantel oldukça ön planda. Sizde danteli gardrobunuzda mutlaka bulundurun. Dantel trendini yakalamak için bluzlarınızın yakasına, eteklerinizin ucuna bulduğunuz dantel parçalarını dikebilirsiniz.

Zara Ekim Lookbook

Zaranın ekim lookbooku yayınlandı. Koleksiyonda kırmızı, gri-siyah ve kahve-camel tonları ağır basıyor. Bu kış camel ve kırmızı renklerini sık sık göreceğiz. Bu sezon gardrobunuza camel ve kırmızı parçalar eklemeyi unutmayın. Lookbook’da uzun paltolar, yüksek bel etek ve pantolonlar, blazer ceket ve örgü kazaklar kullanılmış.