2011′in Trendleri

70’ler Trendi- Bol paça pantolonlarla, vintage görünümlü bluzler ile, yüksek bel etek,şort ve pantolonlar ile 70lere dönüş yaşanmaya devam edecek gibi görünüyor..

Minimalizm Trendi- 2011’de minimalizm rüzgarı esecek gibi görünüyor sadelik ve karmaşadan uzak anlamlarını ifade eden minimalizm kelimesi modada da aynı amacı ön plana çıkartıyor. Gerek kesimlerde olsun, gerek renklerde olsun fazla karmaşaya girmeden basit bir şekilde tasarlanıyor kıyafetler. Bu akımı birçok markanın kataloglarında gördük bile.. Benim hoşuma giden bir tarz. 🙂

Maxi Etek ve Elbise Trendi – Birkaç sezondur maxi eteklerin modası geçmiyor ve halada devam edeceğe benziyor.. Maxi eteklerin güzel kombin edildiği zaman görünüşünüze cool bir hava kattığını düşünüyorum.

Desenli Kıyaetler- Yaz sezonunda daha çok ön plana çıkacak gibi görünen desenli kıyafetler trendi artık sadece leopar veya çiçek desenleri ile sınırlı kalmayacağa benziyor. Meyve desenlerinide üstümüzde taşımaya başlayacağız bence..

Canlı Renkler– Turkuaz, hanımeli pembesi, sarı ve fosforlu turuncunun ağırlıkta olduğu renklerden oluşan capcanlı kıyafetler insanın içinide açıyor..

Loungewear Trendi- İç giyim benzeri elbiseleri sıklıkla görüyoruz artık ve hala da görmeye devam edeceğiz. Geceliği andıran transparan, dantelli veya saten detaylar ile yapılmış elbiseler seksi görünüyor.

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.