2010 2011 modası yazıları..

Trend Alarm:Maxi Kloş Etekler

Fendi Sezon trendlerini paylaşmaya devam ediyorum. Maxi etekleri, Zara, Topshop ve Mango gibi markaların lookbooklarında bu sezon sıkça görüyorduk. Şimdi maxi eteklerde moda, kloş etekler.. Louis Vuitton, Fendi, Tommy Hilfiger, Chloe, Marc Jacobs, Yves Saint Laurent gibi ünlü markalarda koleksiyonlarına kloş etekleri eklemişler.  Modada geri dönüş yaşıyoruz ve kloş eteklerle de eskilere dönüş yaşanıyor.. Tommy Hilfiger ve Fendi’nin modellerinin hoşuma gittiğini söylemeden geçemeyeceğim. Tommy Hilfiger …

Stil İpucu

Deri şortun üzerine giyeceğiniz salaş mini bir triko ile yaratacağınız rahat bir kombinle değişik bir tarz yakalayabilirsiniz. Akşam dışarı çıkarken, yüksek bel bir uzun eteğin üzerine giyilen transparan bir bluz ile de çok şık görüneceksiniz.

Trend Alarm: Dantel

2010 2011 kışının vazgeçilmez trendlerinden biri de dantel. Dantel detayı etek, elbise ve bluzlarda hatta bu sezon ayakkabı ve çantalarda bile kullanılıyor. Birçok ünlü markanın koleksiyonlarında dantel oldukça ön planda. Sizde danteli gardrobunuzda mutlaka bulundurun. Dantel trendini yakalamak için bluzlarınızın yakasına, eteklerinizin ucuna bulduğunuz dantel parçalarını dikebilirsiniz.

Mango Trends

Mangonun “İlkbahar/Yaz  2010 Trend”  koleksiyonu bir çok temayı içeriyor. Ayrıca  sezonun trendlerine de vurgu yapılmış. Resimlerde Slick 70’s ve Sweet Candy koleksiyonlarından parçalar var. Diğer koleksiyonları önümüzdeki günlerde paylaşacağım. ______________________________________________________________________________________ “Spring/Summer 2010 Trends” collection in Mango includes lots of themes. And they underlined the trends of this season. You can see the Slick 70’s and Sweet Candy collections. And i’ll share the other collections in …

Stil Rehberi

Kendi tarzınızda ünlülerden esinlenebileceğiniz birkaç stil önerisi.. www Ashley Olsen’in kimono’su ile birlikte kullandığı kemeri, kıyafetine şık bir görünüm kazandırmış. Irina Lazareau’nun boyfriend tarzı ile yaptığı karışımı ise farklı bir görünüm olmuş.