2011 kış trendleri yazıları..

Sokak Stilleri

Sokak stillerinde neler moda göz atalım.. Uzun etekler, leopar deseni, mini şortlar, yüksek bel mini etekler, bootieler ve dantel.. Uzun bir eteği, giyeceğiniz düz bir bluz, deri ceket veya mini bir ceketle kombinleyebilirsiniz. Yüksek bel eteklerinizin içine koyduğunuz bluzlar ve belinize takacağınız ince bir kemer ile oldukça şık görüneceksiniz. Bol trikolarınızı strech jeanler veya taytlarınız ile kullanabilirsiniz..

Sivri Buruna Dönüş

Sivri burunlu ayakkabıları uzun zamandır ortalıklarda görmüyorduk.. Fakat modada geriye dönüş söz konusu olunca tabiki sivri burunlu ayakkabılara da sıra geldi. Rahatlık konusunda tartışılır fakat şıklık konusunda bazı kıyafetlere tam oturan ayakkabı tipleridir bence. Babetlerde sivri burundan pek hoşlanmıyorum ama topuklu ayakkabılarda güzel durabiliyor. Mary-Kate Olsen’in ayağındakiler ve Stella McCartney’ in koleksiyonundaki ayakkabılar hoşuma gitti.

Boyfriend Coat

Boyfriend jeans, boyfriend ceket ve boyfriend gömleklerinden sonra şimdilerde boyfriend montlar bu sezonun trendleri arasında. Modanın öncü markaları Kenzo, Chloe, Vanessa Bruno defilelerinde boyfriend montları gördüktükten sonra, Topshop, Zara, H&M gibi markalarda bu trendi koleksiyonlarına eklemeye başladılar. Sizde bu trendi yakalamak için bir tane boyfriend mont edinebilirsiniz. Bu trend, boyfriend jeanler veya ceketler kadar tutarmı dersiniz?

Trend Haberi: Transparan

2010.2011 sezonunun trendlerine göz atmaya devem edelim. Leopar deseni, dantel, kürk derken transparan trendi de bu sıralar popüler olan trendler arasında. Ceketlerinizin içine giyeceğiniz transparan bluzlarınız ile çekici bir hava yaratabilirsiniz. Transparan kumaşları ünlü markalar nasıl kullanmış göz atmakta fayda var.

Trend Alarm: Dantel

2010 2011 kışının vazgeçilmez trendlerinden biri de dantel. Dantel detayı etek, elbise ve bluzlarda hatta bu sezon ayakkabı ve çantalarda bile kullanılıyor. Birçok ünlü markanın koleksiyonlarında dantel oldukça ön planda. Sizde danteli gardrobunuzda mutlaka bulundurun. Dantel trendini yakalamak için bluzlarınızın yakasına, eteklerinizin ucuna bulduğunuz dantel parçalarını dikebilirsiniz.