Stradivarius 2012 Bahar Kataloğu

Stradivarius 2012 bahar kataloğunda, çeşit çeşit çiçekler içinde bahar tam olarak yansıtılmış. Görseller harika görünüyor. Stradivarius koleksiyonuna gelirsek en çok çiçek desenleri, dantel ve soft renkler dikkat çekiyor.

Tek renk, sade ve spor tarzda switler benim dikkatimi çeken parçalardan. Bu tarz üstleri jeanlerin üzerine giyip şık bir çanta ile gündüz dışarı çıkabilirsiniz. Yukarıdaki stilde de pırıltılı, mini etekle bile hoş bir görünüm yaratılmış. Normalde uymayacağını düşündüğümüz bu iki parça birlikte göze batmamış.

Çiçek desenleri, her markada olduğu gibi stradivarius’un koleksiyonunda da en baskın trend. Bu bahar çiçek desenlerinin her rengini, her çeşidini göreceğiz.

Danteller ve özellikle pileli etek ve elbiseler de bu sezon yine çok göreceklerimiz arasında. Pileler mango bahar koleksiyonunda da çok kullanılan parçalardandı. Bakmak için buraya tıklayın.

Hava biraz serinlediğinde, bu bahar üzerimize tüvit ceketleri alacağız. Tüvit ceketler bu sezon çok moda olacak parçalardan biri.

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.