2013 Oscar Ödül Töreni Kırmızı Halı

2013 Oscar ödül töreni 24 şubat gecesi Los Angeles’da düzenlenen muhteşem bir gece ile ödüller sahiplerini buldu ama bir de kırmızı halı tarafı vardı herkesin merakla beklediği. Kırmızı halıda gerçekten göz kamaştıranlar vardı, hayal gibi geceye peri masalına yakışır kıyafetlerle gelenler vardı, bir de hayal kırıklığı yaratanlar vardı elbette. Benim beğendiğim isimler, Amy Adams, Amanda Seyfried ve Charlize Theron oldu diyebilirim.

oscars-amy adams

Amy Adams kabarık etek kısmı ve soft renkte tercih ettiği elbisesi ile masal prensesi gibi görünüyor. elbisenin rengi ve hareketli detayları ile çok şık ve sempatik olmuş. Ancak bir Oscar de la Renta elbisesi böyle görünebilirdi zaten. Çok beğendiğim isimlerden biri Amy Adams oldu.

oscars-Amanda Seyfried

Oscar gecesi Alexander McQueen tercih eden Amanda Seyfried, pastel tonları tercih edenlerden olmuş. Fakat elbisedeki gold detaylar çok şık görünüyor. Elbisenin omuz detayına da ayrıca bayıldım.

oscars-Sandra-Bullock

Sandra Bullock’un Oscar gecesi için tercih ettiği elbiseyi gördüğüm anda vuruldum diyebilirim. Sonradan elbisenin Elie Saab olduğunu öğrenince neden ilk görüşte bayıldığımı anladım. Danteller, transparan ve parlak detaylarla harika duran siyah bir Elie Saab giymiş Sandra Bullock. Elbisesini Jimmy Choo ayakkabılar ve Swarovski clutch ile tamamlamış.

oscars-Charlize-Theron

Charlize Theron her zamanki gibi sade bir elbise ile harika görünmeyi başaran isimlerden. Pixie Cut adı verilen saç kesimi ve sade beyaz elbisesi ile çok şık görünüyor. Dior Haute Couture elbisesini Harry Winston takıları ve Roger Vivier ayakkabılar ile tamamlamış.

oscars-jennifer-lawrence

Jennifer Lawrence’da kırmızı halıda beğendiğim isimlerden biri. Kabarık ve soft tonlarda bir elbise tercih etmiş. Ödülünü almaya giderken, elbisesinin gazabına uğramış olsa bile elbisesi, saçı ve makyajı ile çok şık ve zarif görünüyor. Dior Haute Couture elbisesi ile Roger Vivier portföy ve Brian Atwood ayakkabıları tercih etmiş.

oscars-anne-hathaway

Anne Hathaway bu seneki kırmızı halıda baktığınız zaman vaoov dedirtecek kadar değildi bence 🙂 fakat yine de oldukça zarif görünüyor. Pastel renkleri tercih edenler arasında olan Anne Hathaway, Prada elbisesini, Roger Vivier portföyü ile tamamlamış.

oscars-Kristen-Stewart

Kristen Stewart, pudra tonlarında payet ve tül detaylı bir Reem Acra  elbise ve Jimmy Choo marka ayakkabılar tercih etmiş.

oscars-jennifer-aniston

oscars-hair-makeup-charlize-theron-

oscars-hair-makeup-amanda-seyfried

85. Oscar kırmızı halı görüntülerinin devamına galeriden bakabilirsiniz..

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.