Trend: Color-Blocking

Bu sezona bir çok yepyeni trend ile girdik.. Bunlardan en canlı olanı ise şüphesiz ki color-block trendi! Daha önce de bahsettiğim gibi neon renkler trendi bu sezonun en popüler trendlerinden biri. Neon renklerin podyumlarda boy göstermesi ve koleksiyonlarda artması ile birlikte parlak renklere özgü trendler de gelmeye başladı.. Color-blocking de neon renkleri birlikte kullanma trendidir.

Color-blocking trendine uyarken renk cümbüşü yaratmamak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var.. Öncelikle neon renklerinizi çekinmeden bir araya getirebilirsiniz. Bu renk, bununla uymaz gibi bir şey yok, yeşili morla, laciverti turuncu ile kombinleyebilirsiniz. Fakat neon renkleri kullandığınızda fazla aksesuar tercih etmemenizi öneririm. Podyumlardaki görünümlere de bakıldığında aksesuardan uzak durulmuş. Belki sadece abartısız bir kemer olabilir.

Diğer bir önerimde, bu renkleri kullanırken fazla renkli göründüğünüzü düşünüyorsanız siyah bir parça ile fazla renkli görüntüyü hafifletebilirsiniz. Siyah yerine uyumlu pastel renkler de tercih edilebilir tabiki..

Color-blocking trendinde önemli olan diğer bir nokta ise kaç tane neon rengi birarada kullandığınız. Bana göre 4 ve fazlası çok karmaşık ve göz yorucu oluyor. Eğer 3 rengi birbiri ile uyumlu biçimde kullanabiliyorsanız 3 veya 2 olmalı diyorum ben..

Benim birlikte kullanmak için uyumlu bulduğum renkler, pembe-elektrik mavisi, turkuaz-sarı ve pembe-turuncu renkleri..

ürünlere göz atmak için galeriye tıklayabilirsiniz..

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.