2012 MTV Movie Awards Kırmızı Halı

2012 MTV Film Ödülleri dün gece Kaliforniya Universal City’de Gibson Amphitheatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Kırmızı halıda ünlüler oldukça renkli kıyafetleriyle boy gösterdiler. Bakalım kim ne giymiş.

Benim en beğendiğim isimlerden biri Emma Watson. Elbisesinin renkleri ve hatları üzerinde çok hoş durmuş. Peplum detaylı elbisesi Brood marka ve ayakkabıları, Tabitha Simmons’dan. Ve saçlarının boyu bence böyle kalmalı kesinlikle çok yakışmış. Ne çok uzun ne de çok kısa bu boy çok güzel olmuş.

Diğer bi beğendiğim isim ise Leighton Meester oldu. Christian Cota marka mini, ipek şortu ve kolsuz üstü ile şık görünüyor. Brian Atwood  ayakkabıları da  oldukça hoş görünüyor.

Emma Stone ise peplum trendini tercih eden isimlerden. Siyah ve soluk bej rengindeki Martin Grant elbisesi ve aynı renklerde Brian Atwood ayakkabıları tercih etmiş. Takıları ise Tiffany&Co.

Twilight serisi ile parlayan Kristen Stewart ise  sarı ve mor geometrik desenli bir Guishem elbise tercih etniş. Parlak gümüş renkli elbisesini Christian Louboutin ayakkabılar ile tamamlamış.

Charlize Theron’da yine peplum trendini tercih eden bir isim. Kırmızı sade elbisesindeki tek hareket peplum detayı olmuş ve elbisesinin rengi harika görünüyor. Elbisesi Lanvin, ayakkabıları ise Jimmy Choo marka ve takıları da Cartier.

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.