2015 Oscar Ödülleri Kırmızı Halı

87. kez bir Oscar heyecanı daha yaşadık. En güzeli atıştırmalıkları içecekleri alıp televizyon karşısına geçip töreni heyecanla izlemek.. Ekrandaki oyuncuların profesyonelliklerine, harika gösterilere hayran kalmak.. Los Angeles kentindeki, Hollywood Kodak Tiyatrosu’nda harika bir törenle Oscar Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül alan isimlerin yanında kırmızı halıda en çok merak edilen kısımdı.. Malum kırmızı halı merakı her geçen yıl daha popüler oluyor. Şimdi geçelim kırmızı halı ünlülerin kıyafetlerine ve yorumlarıma..

oscars2015-02

Bu yıl Oscar kırmızı halı görüntülerinde pek fazla kabarık kat kat tuvaletler tercih edilmemiş. Genelde daha sade, bedene oturan slim tuvaletler tercih edilmiş. Benim en beğendiğim isim Ralph and Russo elbisesiyle Gwyneth Paltrow oldu. Masalsı bir şekilde uçuk pembe pudra tonlarındaki elbisesini ve normalde başka elbisede görsem asla beğenmeyeceğim çiçek detayını bile çok beğendim. Bu kadının üzerinden zarafet akıyor!

oscars2015-01

İkinci ismim tabiki Emma Stone. Kendisini çok beğendiğimden midir yoksa son zamanlarda başarılı seçimler yapmasından mıdır bilmiyorum. Kırmızı halı sıralamamda genelde üst sıralarda oluyor. Elbisenin rengi açıkcası herkese yakışacak bir renk değil ama saç rengiyle birlikte kendisine çok yakışmış bence. Zaten Elie Saab elbiselerine her zaman hayranım!!

oscars2015-11

Beğendiğim üçüncü isimde Jenna Dewan Tatum oldu. Beyaz, taş detaylı Zuhair Murad elbisesi ile çok şık görünüyor. Beyaz, kırmızı halıya yakışıyor kesinlikle!

oscars2015-09

Keira Knigthley’in bu çiçek böcek aşkını hamileliğine bağlıyorum. Golden Globes‘da da aynı tarz bir desenle çıkmıştı kırmızı halıya.. Kızımız hamilelikten dolayı hep baharı yaşıyor tabi. Bu seferde Valentino elbisesi ile çıkıyor kırmızı halıya.

oscars2015-08

Ve geldik bu yılın en çok konuşulan filmi Fifthy Shades of Grey’in yıldızına.. Kırmızı halıda kırmızı giymeyi tercih edenlerden. Ne inkar edeyim yakışmış kırmızı kendisine. Dokato Johnson, Saint Laurent bir elbise tercih etmiş.

oscars2015-04

Scarlett Johansson’ı pek beğenemedim. Elbisenin rengi hoş, ten rengine yakışmış, güzel kadın tabiki.. Ama o en seksi ben olucam kasıntı hallerini pek sevemedim bu sefer. Rengi harika olan tuvaleti Versace’den. Zaten boynuna taktığı kocaman şeyi de pek beğenmedim.

Diğer ünlülerin kıyafetleri için yazının devamına, fotoğraflar içinse galeriye lütfen..

Jennifer Aniston – Versace

Jessica Chastain – Givenchy by Riccardo Tisci

Rosamund Pike-Givenchy by Riccardo Tisci

Sienna Miller – Oscar de la Renta

2 Yorum

  1. Berrak 03/04/2015
  2. Betül 09/04/2015

Yorum Yaz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.